Daniel Ricciardolle kävi paha moka Eifelin GP:n palkintoseremoniassa – paikkasi virheensä myöhemmin

© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardo nähtiin F1-palkintokorokkeella ensi kertaa sitten Monacon GP:n kaudella 2018. Osaa aussin fanikuntaa jäi kuitenkin ihmetyttämään, minne Ricciardon jo bravuuriksi muodostunut kengästä samppanjan juominen jäi tuuletuksista.

Seremonian jälkeisessä haastattelussa paljastui, että Ricciardo oli unohtanut kenkätempun kokonaan.

– Jätkä, eikä tämä on paha, unohdin koko jutun, Ricciardo kauhistelee haastattelussa.

– Minä kerron mistä se johtuu, Max (Verstappen) aloitti heti suihkuttamaan samppanjaa minua päin, ja nyt se oli jostain syystä todella kylmää, johtuu varmasti ilmasta. Joten olin vain järkyttynyt siitä kylmyydestä.

– Wau, olen oikeasti todella suruinen nyt, aussi naureskelee.

Ricciardo halusi kuitenkin tarjota tutun tuuletuksensa kansan nähtäväksi. Aussi korkkasi asuntoautossaan uuden pullon samppanjaa ja nautti sen kisakengästään. Video julkaistiin Ricciardon Instagram-tilillä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.