100 000 katsojan päästäminen Turkin osakilpailuun ei tapahdukkaan – kilpailu ajetaan täysin tyhjille katsomoille

© Kuva: Getty Images

Turkin osakilpailun yleisöprotokollaan on tullut täyskäännös. Aikaisemmista raporteista huolimatta Istanbulin kaupungin johto on tuoreimman koronavirusarvion perusteella päättänyt sulkea tapahtuman yleisöltä. Kilpailu ajetaan siis tyhjille katsomoille.

Tämä poikkeaa suuresti entisestä suunnitelmasta. Kun kilpailu lisättiin kalenteriin aiemmin tällä kaudella, oli toiveena päästää noin 100 000 katsojaa paikan päälle seuraamaan moottoriuhreilun kuningassarjaa. Tapahtuman puheenjohtaja Vural Ak kommentoi jo aiemmin, että kilpailu voidaan ajaa myös tyhjille katsoimoille pakon edessä.

Turkissa on todettu yhteensä noin 325 000 tartuntaa maanantaihin mennessä. Näistä yli 8 400 on johtanut kuolemantapauksiin.

Turkki ei olisi ensimmäinen kilpailu tällä kaudella, johon fanit olisivat päässeet seuraamaan toimintaa paikan päälle. Muutama viikko sitten Mugellossa kannattajia oli noin 2 000. Venäjällä Sotshissa lehtereille päästettiin jo 30 000 silmäparia ja ensi viikonlopun Saksan osakilpailuun kaavaillaan noin 20 000 päätä.

Turkin osakilpailu ajetaan Istanbulissa 15. marraskuuta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.