Red Bull -pomolta tylyä tekstiä – Pierre Gaslyn ura tallissa ohi?

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ei anna ranskalaiskuljettaja Pierre Gaslylle ESPN:n haastattelussa lupauksia paluusta Red Bull -auton rattiin.

Gasly nousi erinomaisen tulokaskautensa jälkeen Red Bullin kisakuljettajaksi kaudelle 2019. Elämä Max Verstappenin tallikaverina ei kuitenkaan ollut helppoa, ja ranskalainen pudotettiin takaisin silloiselle Toro Rossolle eli nykyiselle Alpha Taurille kesken kauden.

Gaslyn tilalle nostettiin thaimaalainen Alex Albon. Albonin viime kauden loppu sujui kohtuullisesti, mutta kuluva kausi Red Bullilla on ollut thaimaalaiselta heikompi kuin Gaslylla. Gasly puolestaan on puhjennut kukkaan Alpha Taurilla, jossa hän nappasi tällä kaudella uransa ensimmäisen osakilpailuvoiton.

– Pierrellä oli täällä todella vaikeaa, joten päätöksemme oli oikea. He (Alpha Tauri) ovat tyytyväisiä häneen, ja hän pärjää siellä. Enkä usko, että olemme nähneet Alexin parhaita puolia, Horner sanoi ESPN:lle vihjaten vahvasti, että Albon on tallin valinta ensi kaudelle.

– Kun Alex nousi talliin (viime kaudella), hän keräsi enemmän pisteitä, vaikka ajoi vähemmän kisoja, Horner muistutti.

Gasly kritisoi Red Bullia Alpha Tauri -siiron jälkeen Verstappenin suosimisesta. Gasly on kertonut, että auto suunniteltiin Verstappenin ominaisuuksille.

– Minulla ei ole hajuakaan, että mistä hän puhuu. Hänen kalustonsa oli täysin tasavertainen Maxin kanssa, Horner pamautti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.