Klassinen F1-kauden avauskilpailu vaarassa – nähdäänkö rataa kalenterissa ollenkaan?

© Kuva: Getty Images

Jo vuosia F1-kauden avauskilpailuna toiminut Australian osakilpailu Melbournessa on uhan alla, raportoi saksalainen Grandpx.news.

Melbournen kaupunki on kirjoitushetkellä karanteenissa estääkseen koronavirustartuntoja. Tietojen mukaan torstaina kaupungissa todettiin 14 uutta tapausta.

Melbournen urheilutapahtumat ovat jouduttu siirtämään muualle karanteenin takia. AFL-jalkapallosarjan finaali jouduttiin siirtämään ensimmäistä kertaa historiassa. Tämän hetken tilanne ei lupaa hyvää kauden avauskilpailulle ensi maaliskuussa.

Supercar-sarjan toimitusjohtaja Sean Seamer myöntää, että tulevan F1-tapahtuman yllä leijuu paljon kysymysmerkkejä. Tuoreimman tiedon mukaan kuningassarja yrittää lyödä ensi kauden kalenterin lukkoon tulevin viikkoina.

– Niin kuin kaikki muutkin, minäkin odotan varmistusta siitä, että tapahtuma edes toteutetaan, Seamer kommentoi Grandpx.newsin mukaan.

– Vasta sen jälkeen pystymme aloittaa suunnittelun.

Jos kilpailua ei pystytä Albert Parkilla järjestämään, on mahdollista että Bahrainin osakilpailu palaisi kauden avaukseksi ensi kertaa sitten vuoden 2010.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.