Sergio Pérez luottavaisena jatkonsa suhteen – ”Huhut katoavat pian”

© Kuva: Getty Images

Racing Point -kuljettaja Sergio Pérezin kausi on ollut toimintaa täynnä. Meksikolaiselta jäi väliin kaksi osakilpailua koronavirustartunnan takia. Kaiken lisäksi häntä ollaan lähteiden mukaan korvaamassa ensi kaudeksi Sebastian Vettelillä.

– Minusta on selvää, että talli haluaa jatkaa kanssani tulevaisuudessa. Ei kestä kauaa, kunnes huhut katoavat, Pérez kommentoi Espanjan GP:n alla GPblog.comin mukaan.

Pérezillä on sopimus Racing Pointin kanssa ensi kaudeksi. Meksikolainen ei usko Vettelin vaihtavan brittitalliin kaikesta kohusta huolimatta.

Pérez puhui myös koronatartunnastaan. Meksikolainen piti kaikkea spekulaatiota tartuntansa ympärillä epäammattimaisena.

– Menin Meksikoon kahdeksi päiväksi tapaamaan äitiäni huolehtien kaikista varotoimenpiteistä. Olin siellä kaksi päivää ja tulin takaisin Eurooppaan.

– Luin kaikkia juttuja karanteenissa. Niissä väitettiin, että olin keksinyt tarinat äidistäni sekä ottanut useita selfieitä muiden kanssa. Niin paljon paskapuhetta, se on epäkunnioittavaa.

– En ole tehnyt mitään eri tavalla kuin kaikki muut varikolla. Se vain tapahtui. Minulle soitti karanteenin aikana toisesta tiimistä kaveri, kuka oli myös saanut tartunnan. Se voi sattua kenelle tahansa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.