McLarenin tallipäällikkö Zak Brown näpäytti F1-tietouttaan arvostellutta Racing Point -pomoa Otmar Szafnaueria tallinsa autosta.

Useamman tallin yhteisprotestin kohteeksi joutunut Racing Point on ärähdellyt lähiaikoina moneen suuntaan mainettaan puolustaakseen.

Hiljattain englantilaistallin johtaja sivalsi McLarenin amerikkalaistaustaista Brownia väittäen miehen tietävän enemmän historiallisesta kilvanajosta kuin F1-sarjasta. Jenkkipomolla oli kuitenkin vastakuitti valmiina.

– Kutsuisin hänet mukaani (intoilemaan historiasta). Hänellä on historiallinen auto, joilla he ajavat parhaillaan kilpaa, Brown latasi viitaten Racing Pointin autoon, jonka on väitetty olevan kopio Mercedeksen viime vuoden kilpurista.

Brown ei jättänyt verbaalimittelö yhteen erään vaan jatkoi nälvimällä Racing Pointin taannoisesta rangaistuksesta kopiointikohustaan.

– Otmar on oikeassa siitä, että en ole insinööri. Toimitusjohtajana minulta ei ole kuitenkaan sakotettu dollariakaan eikä varsinkaan 400 000 euroa. Otmar luuli rangaistuksen olevan myös vain 7,5 pistettä kunnes Sky kertoi hänelle toisin, amerikkalainen täräytti.