Sebastian Vettelin ensimmäiset viisi kilpailua ovat olleet katastrofi. Saksalainen on kuljettajien MM-pisteissä sijalla 13, vain neljä pistettä Nico Hülkenbergin edellä. Hülkenberg on osallistunut yhteen kilpailuun.

Vettelin sopimus Ferrarin kanssa päättyy kauteen 2020. Saksalaisen korvaa McLarenin Carlos Sainz. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä sumun peitossa Vettelin osalta, mutta huhut varikolla vievät saksalaista kohti Aston Martinia.

Ensin pitäisi kuitenkin saada tämä kausi kunnialla läpi, mutta se on tällä hetkellä iso pyyntö. Charles Leclerc loistaa toisessa autossa, hän oli Britannian osakilpailuissa sijoilla kolme ja neljä.

Kukaan italialaistallissa ei tunnu osaavan selittää, miksi Vettel ei saa enempää irti autosta. Tallipäällikkö Mattia Binottolta kysyttiin sunnuntain kilpailun jälkeen, olisiko Vettelin auton rungon vaihtaminen oikea ratkaisu.

– Emme ole käyneet konkreettista keskustelua tästä vielä. Aiomme puhua siitä tallin sisäisesti, mutta olemme avoimia sille. Jos se toimii, niin miksi emme kokeilisi sitä, Binotto kertoo GrandPrix247.comin mukaan.

– On tärkeää, että pystymme auttamaan Sebastiania. Se olisi parasta kuljettajan -sekä tallin näkökulmasta, että saamme auton suoriutumaan paremmin tulevissa kilpailuissa.

– Jätän keskustelun sekä päätöksenteon kuljettajalle sekä hänen tiimilleen.