Tässäkö on seuraava F1-tähti – ”Hän on näyttänyt lahjakkuuttaan tänä vuonna”

© Kuva: Getty Images

Ferrarin kuljettaja-akatemia on tällä hetkellä täynnä potentiaalia. F2-sarjan pistetilanne on italislaistallin kannalta kaunista katsottavaa. Kuuden parhaan joukosta löytyy neljä Ferrarin akatemiakuljettajaa. Yksi näistä on toisen polven kilpakuljettaja Mick Schumacher.

Nuori saksalainen on tietysti Michael Schumacherin poika. Saksalainen on kaikkien aikojen menestynein F1-kuljettaja, joten paineet nuorella Schumacherilla ovat aina olleet kovat.

”Schumia” on povattu kuninkuusluokkaan jo vuosia. Kehitys ei ole kuitenkaan ollut mutkatonta. Tällä hetkellä saksalaisen ensi kausi on täysi kysymysmerkki. Ferrarin toinen akatemiakuljettaja, tulokas Robert Shwartzman johtaa toistaiseksi Schumacheria yli 40:llä pisteellä.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto on kuitenkin kehunut saksalaisen kauden aloitusta.

– Mick on tehnyt hyvää jälkeä, hän on ehdottomasti ollut parempi tänä vuonna mitä viime vuonna, Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto sanoi GP Fans-sivuston mukaan.

– Hänellä on ollut epäonnea, mutta hän on silti pystynyt osoittamaan lahjakkuuttaan. Jos katsoo Unkarin osakilpailua, niin hän oli erinomainen.

Binotto haluaa kuitenkin edetä saksalaisen kehityksen kohdalla rauhallisesti. Italialaisen mukaan on liian aikaista tehdä päätöksiä ensi kauden suhteen. Binotto kuitenkin vakuuttaa, että Schumacherin tulevaisuus selviää vielä tämän vuoden puolella.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.