F1-sarja ei ole palaamassa Atlantin toiselle puolelle kaudella 2020 uutisoi Motorsport. Sarjan markkinaoikeuksien haltija Liberty Media on joutunut muokkaamaan kauden rakennetta huomattavasti koronaviruspandemian takia.

Pandemian tilanne Amerikassa, varsinkin Brasiliassa on aiheuttanut päänvaivaa kilpailujärjestäjille. Motorsportin mukaan F1-sarja on päättänyt jättää Amerikan mantereen ulos kokonaan tämän kauden suunnitelmista.

Tämä tarkoittaa, että kilpailuja ei ajeta Kanadassa, Meksikossa, Brasiliassa tai Texasissa. Eilen uutisoitiin, että sarja lisäisi kolme kilpailua Eurooppaan näiden ratojen tilalle.

Kun nämä kolme osakilpailua julkistetaan, on kisakalenterissa jo 13 kilpailua. Lähteiden mukaan ainakin Abu Dhabissa sekä Bahrainissa pyritään järjestämään vielä osakilpailut kauden päätteeksi.

Tämä nostaisi kilpailumäärän 15:ta, mikä täyttäisi Formuloiden televisiosopimusksen minimivaatimuksen. F1 yrittää kuitenkin lisätä kalenteriinsa vielä kaksi osakilpailua Aasiaan. Puheet pyörivät Vietnamin sekä Malesian ympärillä