Kimi Räikkönen ei usko suosimiseen – ”Tilannetta on suurenneltu”

© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen ei usko Ferrarin kohtelevan Sebastien Vetteliä eri tavalla kuin tallin nuorta tähteä Charles Leclerciä. Ferrari ilmoitti toukokuussa, ettei talli aio solmia uutta sopimusta saksalaisen kanssa.

Vettel kertoi viime viikolla ”olleensa yllättynyt” Ferrarin päätöksestä. Vettelin mukaan italialaistalli ei koskaan edes tarjonnut hänelle jatkosopimusta. Saksalaisen korvaa Carlos Sains Jr.

Vettelin tallikaverina vuosina 2015-2018 kilpaillut Räikkönen kommentoi Autosportille hänen näkemystään tilanteesta:

– Puhuin hänelle (Vettelille) nopeasti viime viikonloppuna, joten en tiedä paljoa. Minusta ei ole reilua puhua toisen kohtelusta, jos ei tiedä mitä oikeasti siellä tapahtuu.

– En usko että suhde heidän välillä on niin paha mitä ihmiset väittävät. Tietysti joskus näin voi käydä, mutta sitä teidän pitää kysyä häneltä.

Räikkösen lähtö tallista ilmoitettiin kesken 2018-kauden. Hänet korvasi monacolainen Leclerc. Kun suomalaiselta kysyttiin, muuttuiko kohtelu tallin sisällä päätöksen jälkeen, oli vastaus lyhyt mutta ytimekäs:

– Ei, ei millää lailla. On tallin hyväksi yrittää saada molemmat autot suorittamaan mahdollisimman hyvin, joten en näe miksi he muuttaisivat sitä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.