Paljon mennyt mönkään – Ferrari luovuttamassa tämän kauden suhteen?

© Kuva: Getty Images

Ferrari saattaa luovuttaa tämän kauden suhteen ja kääntää keskittymisensä jo kauden 2021 autoon, jos ero kärkeen on kauden alussa liian suuri.

Ferrarin talvitestit eivät menneet odotetulla tavalla ja talli vaikuttaisi olevan kärkitiimeistä heikoin lenkki. Tallipäällikkö Mattia Binotton mukaan Ferrari aikoo kuroa eroa kiinni ennen kauden alkua, mutta vihjaili samalla pyyhkeen heittämisestä kehään, jos ero ei pienene tarpeeksi.

Ferraria huolettaa etenkin kauden 2021 tilanne. Tuolloin säännöt muuttuvat ja tuolle kaudella on suunniteltava kokonaan uusi auto. Tämä vuosi on myös viimeinen, kun kauden 2021 autoon saa käyttää rahaa ilman rajoituksia.

– Paljonko takaa-ajomme nykyisen automme kanssa maksaa vuoden 2021 projektille? Se on tärkeä pointti, Binotto sanoi Motorsportille.

– Meidän on löydettävä kompromissi. Olemme vielä aikaisessa vaiheessa, mutta koko kautta ei voi elää kompromississa. Kauden alussa teemme täysillä töitä automme eteen. Jos muutamien kisojen jälkeen huomaamme eron olevan liian suuri, silloin meidän on mietittävä asioita uudelleen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.