Ferrari kommentoi huhuja pääsykiellostaan F1-kauden avauskisaan

© Kuva: Getty Images

Ferrari vakuuttaa matkustavansa normaalisti Australiaan huolimatta huhuista, joiden mukaan italialaiset tallit saattaisivat olla vaarassa pääsemättä maahan koronavirusuhan vuoksi.

Maailmanlaajuinen koronavirusepidemia on riepotellut jo moottoriurheilunkin maailmaa.

Useampi merkittävä kilpailu on jouduttu perumaan virusuhan vuoksi. Kiinan F1- ja Formula E-kisat sekä MotoGP:n Qatarin ja Thaimaan osakilpailut ovat jo peruutettu tai siirretty toistaiseksi.

F1-kauden avauskisan Australian GP:n alla alkoi liikkua huhuja, joiden mukaan koronaviruksen merkittävimpien pesäkkeiden joukkoon kuuluvasta Italiasta matkustavia talleja ei ehkä päästettäisi maahan. Panna koskettaisi käytännössä sekä Ferraria että Alpha Tauria.

Melbournen lisäksi samanlaista italialaisten maahantulokieltoa huhutaan harkittavan Bahrainissa, jossa ajetaan myös keväällä.

Ferrari kuitenkin kiistää huhut jyrkästi. Rekat on jo lastattu, eikä toistaiseksi tiedossa ole mitään esteitä saapumiselle Melbourneen.

– Vastoin näistä raporteista ja huolimatta siitä, että tilanne kehittyy jatkuvasti lähtömme Australiaan ja Bahrainiin on jo varmistettu, Ferrarin edustaja vakuutti Ansa-uutistoimistolle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.