Daniel Ricciardo muistuttaa uuden tallikaverinsa ongelmista: ”Meillä ei ole syytä repiä toistemme päitä irti”

© Kuva: Getty Images

Renaultin australilaiskuljettaja Daniel Ricciardo vaatii uudelta tallikaveriltaan Esteban Oconilta rauhallisuutta ja malttia ratin takana. Ricciardo korostaa australialaisen Melbourne’s Age -lehden haastattelussa auton kehittämisen olevan henkilökohtaista kunniaa tärkeämpää.

Ocon muistetaan tulokaskaudeltaan 2017 useista kolareistaan tallikaverinsa Sergio Perezin kanssa. Hänen viimeisellä kaudellaan vuonna 2018 ranskalainen kolaroi Red Bullin Max Verstappenin kanssa Brasilian GP:ssä, kun hollantilainen oli ohittamassa häntä kierroksella.

– Hänellä on ollut ongelmia Perezin ja Maxin kanssa. Meidän, minun ja hänen, on ymmärrettävä, että emme taistele voitoista vielä. Joten meillä ei ole syytä repiä toistemme päitä irti, Ricciardo kuvailee.

Ricciardo tiedostaa kuitenkin Oconin olevan nälkäinen voittamaan tallikaverinsa.

– Koin tällaisen tilanteen jo Red Bullilla, kun Max tuli uutena ja minä olin jo kokenut kaveri. Tässä ei ole mitään uutta minulle.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.