Rallin MM-sarjalle hyviä uutisia – kärkikuskeille tarjoutumassa lisää työpaikkoja

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Hyundai on panostamassa aiempaa laajemmin tulevaan rallikauteen, uutisoi Autosport. Korealaistallin päätös olisi erittäin hyvä asia koko lajin kannalta.

Valmistajien maailmanmestaruuden päättyneellä kaudella napannut Hyundai lähtee kauteen todella vahvalla kuljettajakokoonpanolla. Maailmanmestarin Ott Tänakin kaappaaminen Toyotalta vain vankisti kivikovaa kuljettajakattausta, josta löytyvät jo ennestään Thierry Neuville, Sebastien Loeb, Dani Sordo, Andreas Mikkelsen ja Craig Breen.

Saadakseen kaikille kuljettajille ajomahdollisuuksia Hyundai on aikeissa kasata kaudeksi 2020 toisen tallin, jonka riveissä ajaisivat Mikkelsen ja Breen. Kärkitiimissä pisteistä taistelisivat Tänak, Neuville ja vuorottelevat Loeb ja Sordo.

Mikkelsen sijoittui tällä kaudella MM-pisteissä neljänneksi, vaikk häneltä jäi väliin kolme MM-rallia. Breen ajoi tallissa kaksi rallia loppukaudesta.

Citroenin yllättävä lopetuspäätös vähensi tehdastallien määrän kolmeen, mikä tiputti luonnollisesti kilpailukykyisten ajopaikkojen lukumäärää.

Hyundain lisäksi myös Toyota on harkinnut toisen tiimin ajattamista ensi kaudella valikoiduissa kilpailuissa.

Rallin MM-kausi 2020 käynnistyy Monte Carlossa 23.-26. tammikuuta ajettavalla rallilla.

LUE MYÖS: TOP10: SuomiF1 listasi kauden parhaat WRC-kuljettajat – suomalaisittain nähty parempaakin


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS