Tallipomo analysoi: miksi Red Bullilta potkitulla F1-kuskilla menee nyt paremmin?

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner arvio paineiden helpottamisen tehneen hyvää Toro Rossolle alennetulle Pierre Gaslylle.

Ranskalaiskuski Gasly sai uransa parhaan tilaisuuden Red Bullin nostaessa hänet Toro Rossolta Max Verstappenin rinnalle ykköstallinsa kokoonpanoon.

Valitettavasti komennus MM-haastajan riveihin ei sujunut aivan suunnitellulla tavalla.

23-vuotiaan suoritukset heittelevät pahasti ja tulokset olivat karuja. Lopulta Red Bull päätti passittaa miehen takaisin sisartallinsa riveihin kesken kauden.

Siirto ei osoittautunut lainkaan huonoksi – Gaslyn kuntopuntari on näyttänyt reilusti aiempaa paremmalta. Viime osakilpailussa Brasiliassa ranskalainen ylsi jopa toiseksi.

Tallipomo Horner uskoo tietävänsä syyn kuskinsa viime aikojen suunnalle.

– Uskon hänen ottaneen sen vastaan sen sijaan, että olisi masentunut siitä. Uskon siinä olleen mukana mies miltei tiettyä huojennusta, sillä F1:ssähän paine vain tietenkin kasaantuu, Red Bull -johtaja arvioi Motorsportin haastattelussa.

– Paine siis vain kasvaa, ja mielestäni oli oikea veto poistaa häneltä tuo paine. On ollut hyvä nähdä hänen löytäneen taas itseluottamuksensa Toro Rossolla, Horner sanoi.

 


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.