Muistatko nämä kaikki? Kymmenen F1-tallikaverusten keskinäistä kolaria, mukana myös Mika Häkkisen ja ”DC:n” kolautus

© Kuva: Getty Images

Ferrari-kuskien keskinäinen kolari Brasilian GP:ssä oli dramaattinen, muttei suinkaan mikään ennenäkemätön asia formula ykkösten historiassa. F1-sarja pisti videolle kymmenen legendaarista osumaa.

Listan ykköskohtaa hurjemmaksi on paha pistää. McLaren-kuskien Alain Prostin ja Ayrton Sennan keskinäistä kolautusta dramaattisempaa hetkeä on vaikea etsiä koko sarjan historiasta, joten se ansaitsee ykköspaikan.

LUE TAUSTOITTAVA ARTIKKELI TAPAHTUMAN SYISTÄ JA SEURAUKSISTA: F1-historiaa: Nämä kaksi Sennan ja Prostin ikimuistoista kolaria tekivät F1:stä supersuositun – tulehtunut mätäpaise poksahti kahdesti

Mukana on myös suomalaisväriä. Mika Häkkinen ja David Coulthard muodostivat luotettavan ja voittoisan kuskikaksikon McLarenille 1996-2001, mutta pari kertaa tämäkin kaksikko otti radalla yhteen.

F1-sarjan listalle on päätynyt Itävallan GP:n 1999 avauskierros, jossa DC kolautti Häkkisen johtoasemasta joukon perälle. Lentävä suomalainen nousi kisassa hienosti kolmanneksi, mutta tallikaverin moka oli lähellä kostautua MM-taistossa.

Katso ja nauti F1-historiaa dramaattisimmillaan alla olevasta videosta, joka aukeaa myös tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.