Tulevan viikonlopun F1-näyttämö Suzuka on tarjonnut lukuisia ikimuistoisia hetkiä, kenties jopa kaksi lajin ikonisinta. Molemmissa mittaa toisistaan ottivat kyseenalaisilla tavoilla lajin suurimmat legendat ja vihamiehet.

Ayrton Senna ja Alain Prost ovat paljon vastuussa siitä, miksi F1 kasvoi yhdeksi maailman seuratuimmista urheilulajeista 1980-luvun lopulla. Kun kruunua tavoittelee kaksi kunnianhimoista kuljettajaa, ei kipinöiltä voi välttyä.

Suzukassa ryöpsähti yli, kahtena peräkkäisenä vuotena.

Kolari a’la 1989 – likaista peliä radalla ja kulisseissa

Ensimmäisen kerran näin pääsi käymään 1989. Panoksena oli kuljettajien maailmanmestaruus, mutta myös keskinäinen paremmuus.

McLarenilla toista kautta yhdessä ajanut kaksikko oli selviytynyt avausvuoden läpi ilman konflikteja, mutta välit viilenivät nopeasti toisen yhteisen kauden alkumetreillä.

Asiaa on turha kaunistella, Sennan ja Prostin riitaisa yhteiselo oli molempien kuljettajien aiheuttamaa.

Asiaa on turha kaunistella, Sennan ja Prostin riitaisa yhteiselo oli molempien kuljettajien aiheuttamaa. Syyttely toisen tekemisistä niin radalla kuin tallin sisällä tulehdutti myös mekaanikoidenkin keskuudessa. McLaren hallitsi F1-maailmaa, mutta sillä oli vaikeuksia hallitse itseään.

Kauden 1989 toiseksi viimeiseen kisaan Japanin Suzukassa valmistauduttiin jännittyneissä tunnelmissa. Prostin siirto ensi kaudeksi Ferrarille oli jo tiedossa, mutta ranskalaisen puolelleen saama McLaren-joukko halusi lahjoittaa hänelle parhaan mahdollisen läksiäislahjan. Tätä vastusti omalla tekemisellään toinen puoli tallia, johtajanaan Senna.

Nämä alkuasetelmat huomioiden lieni vain luontevaa, että kilpailussa kävi kuten kävi.

Dramaattinen yhteentörmäys nähtiin vain kuusi kierrosta ennen ruutulippua. Toisena ajanut Senna oli noussut aivan kärkimies Prostin kantaan, ja takaa-ajoasema MM-taistelussa pakotti hänet yrittämään ohitusta.

Senna sukelsi, Prost käänsi eteen. Oliko kyseessä yltiöoptimistinen peliliike vai käänsikö Prost autonsa tahallisesti liian aikaisin mutkaan? Tästä tapellaan edelleen, lähes 30 vuotta kolarin jälkeen.

Mitä seuraavaksi nähtiin, on tehnyt Prostista tarinan konnan, vaikka teknisesti hän oli oikeassa.

Tallipomo Ron Dennisin kauhuksi molemmat punavalkoiset autot pysähtyivät radan varteen. Prost nousi välitömästi autostaan, mutta Senna viittilöi raivoisasti ratavirkailijoille. Avuliaat japanilaiset työnsivät brasilialaisen takaisin liikkeelle, ja Hondan V12-moottorin ärjähtäessä käyntiin painui Senna takaisin radalle ja Prost vikkelästi varikolle.

Mitä seuraavaksi nähtiin, on tehnyt Prostista tarinan konnan, vaikka teknisesti hän oli oikeassa. Tämä tapaus alleviivataan Senna-dokumentissa turhankin tehokkaasti, ja se on saanut monet lajista vähemmän tietävät pitämään ranskalaiskuskia itse piruna.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Prost kiiruhti välittömästi kilpailun tuomariston luokse kertoen Sennan radalle paluun olleen sääntöjenvastainen tapahtuma. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, kielsivät säännöt tuona päivänä radalle paluun ”turva-aluetta” hyväksikäyttäen.

Teknisesti ottaen Senna siis oikaisi, joskin tätä on hyvin vaikea ymmärtää. Olihan brassi menettänyt aikaa kolarissa, eikä ”oikoreitti” edes tuottanut hyötyä.

Kolarin jälkeen uuden etusiiven hakenut Senna ajoi kuin hurmiossa, nousten takaisin kilpailun kärkipaikalle vain kome kierrosta ennen ruutulippua. Villit tuuletukset vaihtuivat tyrmistykseen, kun brassi sai kuulla kilpailun tuomariston hylänneen hänet.

Samalla mestaruus ratkesi matemaattisesti Prostin eduksi. Palkintojuhlallisuuksista ulos laskettu Senna ei voinut uskoa tapausta, ja hänen kisanjälkeiset kommenttinsa olivat tulta ja tappuraa. Syytöksiä lensi niin Prostia kuin lajia hallinneen ranskalaisen FISA:n pääjohtajaa Jean-Marie Balestrea kohtaan. Balestre ja Senna vihasivat avoimesti toisiaan.

Myös tallipomo Dennis halusi selvityksen asiasta. McLaren teki vastaprotestin Sennan hylkäyksestä, minkä seurauksena kauden päätöskilpailulla Australialla oli sittenkin vielä pieni merkitys MM-taiston kannalta.

Sennan keskeytettyä kaatosateessa ajetun kisan protestikin jäi lopulta merkityksettömäksi, Prost oli mestari hyvin kyseenalaisiin tunnelmiin päättyneen kauden jälkeen.

Se kylvi myös siemenen seuraavan vuoden tapahtumille.

Kolari a’la 1990 – mauton loppu upealle taistolle

Jos oli kauden 1989 Suzukan kisa dramaattinen, ei seuraavan vuoden kisa jäänyt paljoa pekkaa pahemmaksi. Siitä Senna ja Prost pitivät jälleen huolen.

Kupletin juoni oli tälläkin kertaa pitkälti sama, mutta yhdellä pienellä lisäerolla. Tällä kertaa MM-sarjaa johti Senna, Prostin ollessa takaa-ajaja.

[readmore from=”historia”]

Paalupaikan kisaan nappasi Senna, mutta kilpailua ajatellen hän halusi muuttaa ykkösruudun paikkaa toiselle puolelle ruudukkoa. McLaren-kuski koki toisen puolen olemisen varsinaisella ajolinjalla tarjoavan siitä lähteville edun startissa. Kuinka ollakaan, Prost sattui olemaan ensimmäinen lähtijä toiselta linjalta.

Senna sai jo neuvoteltua kilpailun tuomaristolta alustavan suostumuksen puoltenvaihdosta, mutta Balestre eväsi tämän. Hän muistutti, ettei puolta oltu vaihdettu aiempinakaan vuosina, eikä tämä ollut koskaan aiemmin haitannut paalulta lähtenyttä Sennaa.

Senna, joka koki jälleen Balestren tehneen kaikkensa auttaakseen maanmiestään Prostia, raivostui.

Senna, joka koki jälleen Balestren tehneen kaikkensa auttaakseen maanmiestään Prostia, raivostui. Hän kommentoi olevansa valmis ratkaisemaan pelin jo avausmutkassa, seurauksista välittämättä.

Ja niinhän siinä sitten kävi. Prost sai paremman liikkeellelähdön, mutta avausmutkaan saavuttaessa kaksikko törmäsi voimalla toisiinsa Sennan tunkiessa McLareninsa väkisin Ferrarin rinnalle.

Molemmat autot päätyivät rajusti seinään, ja dramaattinen kausi oli saanut dramaattisen ratkaisunsa. Senna oli mestari, mutta hyvin kyseenalaisella tempulla.

Senna kiisti kolarin tahallisuuden, mutta aiemmat puheet toimivat raskauttavina tekijöinä miehen viattomuutta mietittäessä.

Kaksi peräkkäistä vuotta, kaksi Sennan ja Prostin välitä kolaria. Kaksi eri tarinaa, mutta yksi lopputulos: formula ykkösten suosio kasvoi tämän kaksikon myötä aivan uusiin mittoihinsa.