Taistelu formula ykkösten maailmanmestaruudesta on päättynyt tämän kauden osalta. Sen ei silti tarvitse kuitenkaan tarkoittaa, etteikö jäljellä olevissa kisoissa riitä jännitettävää.

Lewis Hamilton nosti pistemääränsä USA:ssa 381:een, eikä toisena olevalla Valtteri Bottaksella ole enää saavuttaa tallikaveriaan. Tarjolla on 52 pistettä, Bottaksen ollessa 314 pisteessä.

[readmore from=”usa:n gp”]

Suomalainen varmisti kuitenkin kauden neljännellä voitollaan itselleen MM-hopean, sen ollessa miehen uran paras noteeraus loppupisteissä. Samalla syntyi myös piste-ennätys. 2017 Bottas oli MM-sarjan kolmas 305 pisteellä.

Kolmossijasta sen sijaan tullaan taistelemaan tiukasti loppuun asti. Sebastian Vettelin keskeytys heikensi hänen saumojaan pronssiin, mutta Charles Leclerc (249) ja Max Verstappen (235) ovat täysin Vettelin (230) tavoitettavissa.

Valmistajien sarjassa Renaultille kymmenen pistettä tulivat makeaan paikkaan. Ranskalaistallilla on nyt 83 pistettä, eron takana vaanijoihin nytkähtäessä mukavasti. Racing Pointilla on 65 ja Toro Rossolla 64 MM-pistettä.

KATSO MM-PISTEET KOKONAISUUDESSAAN TÄÄLTÄ!

*** *** ***

Liity Moottoriurheilun Olohuoneeseen

Seuraa meitä Instagramissa