Hurja hintalappu pienoismallista! Mercedeksen kunnianosoitus Niki Laudalle maksaa miniversionakin mansikoita

© Kuva: Getty Images

F1 on kallista puuhaa, mutta yleensä innokkaimmat fanit voivat kerätä hyllyihinsä täytettä pienoismalleista kohtuulliseen hintaan. Tämän Mercedes-pienoismallin saamiseksi täytyy kuitenkin pulittaa jo melkoisen tuntuva summa.

Hopeanuoli muokkasi autonsa väritystä uusiksi Monacon kisaviikonloppuun, kun tallin johtohahmo ja F1-legenda Niki Lauda menehtyi juuri ennen kilpailua. Auton Halo muutettiin punaiseksi kunnioittamaan itävaltalaisen kolminkertaisen maailmanmestarin muistoa.

Lewis Hamilton voitti ja Valtteri Bottas sijoittui kolmanneksi, joten myös tuloksellisesti talli kunnioitti Laudaa tyylikkäästi.

Hamiltonin erikoisväritteisestä W10-autosta tehty pienoismalli on nyt kaupan harvinaisena 99 kappaleen painoksena. 1:8 pienoiskoossa oleva auto irtoaa 7000 punnan eli noin 8200 euron hintaan joillekin onnekkaille tallin tai kuljettajan faneille. Hinta on massiivinen, yleensä pienoismalleista joutuu maksamaan vain enintäänkin muutamia satoja euroja.

Hintaa nostaa paitsi auton harvinaisuus, myös siinä käytetyt aidot materiaalit ja väritykset. Tuote on myös Mercedeksen virallisesti lisensoima.

Tutustu pienoismalliin ja sen tarkempiin yksityiskohtiin tarkemmin täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.