Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton mukaan Charles Leclerc ja Sebastian Vettel ovat kutsuttu Maranelloon italialaistallin pääkonttorille läksytettäväksi.

Tähtipilotit antoivat taistelun palkintosijoista viedä Brasilian GP:ssä tavalla, jota ei huippuluokan F1-kuskeilta odottaisi.

Leclerc ja Vettel intoutuivat vääntämään kisan loppuvaiheilla keskenään niin hurjasti, että törmäsivät toisiinsa tuhoten autonsa.

Tuplakeskeytys otettiin vastaan Ferrarin leirissä ymmärrettävän tyrmistyneenä. Tallipomo Binotto kertoi kuskikaksikon saaneen välittömän kutsun Maranelloon ripitettäväksi.

– He kummatkin tulevat sinne keskustellaksemme yhdessä, mitä tapahtui. Tulemme myös aikanaan analysoimaan kaikki videot ja datan, Ferrari-johtaja suunnitteli Racefansin haastattelussa.

– Mikä tuomio tulee olemaankaan tärkeintä on se, että että olemme kaikki pettyneitä ja pahoillamme tallin puolesta. Me kyllä olemme, mutta varsinkin kuskien pitäisi olla pahoillaan tallin puolesta, sillä tällä pienellä kolarilla oli hyvin suuria vaikutuksia. Tyhmä asia, mitä ei olisi pitänyt tapahtua, Binotto puhisi.