Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto ei kokisi Mercedeksen johtamistavan matkimisen auttavan kuskikaksikkonsa välien hallinnassa.

Pitkään huhuhut skismat Charles Leclercin ja Sebastian Vettelin välillä nousivat jälleen pinnalle tähtikuskien tuhottua toistensa kisat Brasiliassa keskinäisellä kolaroinnillaan.

Kilpailun jälkeen mediassa heitettiin suuntaan jos toiseenkin ehdotuksia siitä, miten Ferrarin tulisi yrittää hallita joukkojaan.

Eräs ideoista oli hyödyntää Mercedeksen vanhaa käytäntöä, jolla saksalaiset hillitsivät aikoinaan Nico Rosbegin ja Lewis Hamiltonin tulehtuneita välejä.

[readmore from=”ferrari”]

Toto Wolffin tiedettiin laatineen listan säännöistä, joiden mukaan mestarikuskien oli hoidettava keskinäiset kilpailutilanteet.

Ferrari-johtaja ei kuitenkaan näe vastaavalle sopimukselle järkeä oman tallinsa sisällä.

– En tiedä, mitä Toto teki silloin. En halua arvioida sitä enkä ole edes kiinnostunut siitä, Binotto latasi GP Today -julkaisulle.

– Olen yhä vakuuttanut siitä, että näiden kahden kuskin pitäminen tallissani on luksusta, sillä he ovat kummatkin hyviä kuskeja. Erittäin hyviä kuskeja, tallijehu korosti.