F1-sarja tekee ensi kauden sääntöihin muutoksia, jotta tänä vuonna auki jäänyt porsaanreikä saadaan tilkittyä.

Loppukaudesta formulamaailmaa ovat puhuttaneet polttoainevirtaukset ja erityisesti sen mahdollinen väärinkäyttö. Keskiössä on ollut Ferrari, jonka harppaus erityisesti suoranopeuksissa uskotaan mahdollistuneen sääntöjen harmaalla raja-alueella toimimalla. Ferrarin toiminta on joutunut nyt tarkempaan tutkintaan, kun FIA takavarikoi sen auton osia.

Tuhosiko Red Bullin ovela veto Ferrarin etulyöntiaseman F1-radoilla? Formulanimiltä merkittäviä huomioita

Ensi kaudeksi tätä asiaa ei haluta enää kokea. Se on mahdollista sääntöjä tiukentamalla.

Autosport uutisoi Kansainvälisen autoliiton ilmoittaneen talleille, että ensi kaudella virtauksia tutkitaan yhden sijasta kahdella mittaussensorilla. Tänä vuonna ainoa sensori on sijainnut polttoainetankissa.