Red Bull -pomo kommentoi Max Verstappenin kohua Meksikon F1-aika-ajoissa

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner harmitteli kuskinsa Max Verstappenin rangaistukseen menetettyä paalupaikkaa Meksikon GP:ssä.

Energiajuomayhtiön hollantilaistähti taisteli tiensä Meksikon vaiheikkaiden aika-ajojen päätöshetkillä nopeimpaan kierrosaikaan.

Paalupaikkaa ehdittiin jo tuulettaa kovasti Red Bullin leirissä. Ilo jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä tuomaristo lätkäisi Verstappenille illalla rangaistuksen, joka vei paalun miehen käsistä.

Verstappenin tuomittiin ajaneen paalukierroksensa keltaisten lippujen aikana Valtteri Bottaksen rajun ulosajon jälkeen. Kierrosajan parantaminen lippujen aikana on F1:n säännöissä kiellettyä.

Vaikka Horner ymmärsikin tuomarien perusteluja ratkaisulleen, oli tallipomo ymmärrettävän harmissaan tapauksesta.

– Max teki ilmiömäisiä suorituksia läpi aika-ajojen. On suuri sääli, että Max on hävinnyt paalupaikkansa ja aloittaa nyt neljänneltä sijalta, englantilainen sanoi lehdistölle.

– Meillä on kuitenkin melko vahvat asemat kisaan. Rata-asema on tärkeää täällä, sillä ohittaminen ja toisen auton seuraaminen on hyvin hankalaa tällä radalla. Nyt katsotaan, mitä sunnuntai tuo, Horner linjasi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.