Kimi Räikkösen maailmanmestaruudesta tulee tänään kuluneeksi tasan 12 vuotta. SuomiF1 fiilistelee ikimuistoista Brasilian GP:tä erikoisartikkelin avulla.

Viime viikolla 40 vuotta täyttänyt ”Jäämies” varmisti maailmanmestaruuden ikimuistoisella tavalla kauden 2007 päätöskilpailussa Brasiliassa. Räikkösen nousu kuilun partaalta maailmanmestariksi on hyvin kaikkien formulafanien tiedossa. Jos jostain syystä tarina ei ole tuttu, voi asiasta ottaa selvää tämän erikoisartikkelin avulla.

[readmore from=”räikkönen kimi”]

Räikkösen ensimmäinen Ferrari on myös yksi hänen uransa parhaista autoista. Ykköseksi se ei menestyksestään huolimatta nouse, mutta korkealle kuitenkin. Lue: Kimi Räikkösen F1-autot paremmuusjärjestyksessä – SuomiF1 arvioi Jäämiehen kaikki kilpurit, ykkösestä ei epäselvyyttä

Räikkösen kauden 2007 kuudes voitto syntyi varman esityksen päätteeksi, mutta jotain suomalaisen urasta kertoo se, että ajosuorituksena hänen merkittävin ykkössijansa ei yllä TOP5-listallemme. Sen verran kovia temppuja Räikkönen on urallaan taikonut.

LUE: TOP5: Kimi Räikkösen F1-uran upeimmat voitot – ykkössijalla yksi F1-historian komeimmista suorituksista

Suomalaiset F1-fanit fiilistelevät Kimi Räikköstä Moottoriurheilun Olohuoneessa – liity sinäkin!