Jälleen yksi ulina-aihe voidaan ruksia yli – formulakuskien uusi pääsuoja läpäisi yhden tärkeimmistä kriteereistä

© Kuva: Getty Images

IndyCar-sarjan tulevalla kaudella käyttöön ottama Aeroscreen toimii myös sadeolosuhteissa.

Sarja on jatkanut uuden suojakuvun testaamista tällä viikolla onnistuneiden avaustestien päätteeksi. Testi onnistui, formula-autot kokemassa massiivisen muutoksen

Kuljettajat antoivat kuskeille täydellisen suojan pieniltäkin osilta antavalle Aeroscreenille ylistävää palautetta avaustestien jälkeen, mutta skeptikot tai muutosta vastustavat löysivät edelleen argumentteja laitetta vastaan.

Yksi suurimmista epäilyksen kohteista asetettiin laitteen toimintaan sateella. Faneja ”huoletti” kuljettajien näkökyky sadeolosuhteissa, Aeroscreenissä kun ei ole tuulilasinpyyhkijöitä.

Laitteen suunnitelleiden insinöörien asiaa rauhoitelleet puheet kaikuivat kuuroille korville, mutta kuljettajien kohdatessa ensimmäistä kertaa sateen saatiin asiasta konkreettista todistetta, joka tukkii toivottavasti viimeistenkin epäilijöiden suut.

– Vesi poistui paremmin Aeroscreenistä kuin kypäristämme. Itse asiassa se toimi paremmin kuin vanha suojaton malli, sillä screenin muodon ansiosta vesi katoaa näkökentästä nopeammin kuin kypärän visiiristä.

Tästä syystä Aeroscreeniä halutaan: Karmeassa onnettomuudessa menehtynyt entinen F1-kuski oli joukkorahoituksen pioneeri – raivasi itselleen ajopaikan myymällä osuuksia itsestään


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.