Hondan moottoriurheilujohtajan Toyoharu Tanaben mukaan Mexico Cityn ohut ilma laittaa voimayksikön poikkeuksellisen koville tulevana Meksikon F1-viikonloppuna.

Kuten kaikki F1-kisakalenterin radat, tarjoaa Autódromo Hermanos Rodríguez aivan omanlaisia haasteitaan niin kuskeille kuin talleillekin.

Meksikon kisaviikonlopusta erityisen tekee harvinaisen korkealla merenpinnasta sijaitseva rata. Rodriguezin kilpakuskiveljesten kunniaksi nimetty moottorirata on rakennettu jopa 2,3 kilometrin korkeuteen.

Ohut ilmanala pakottaa monen moottorivalmistajan turvautumaan varsin harvinaisiin säätöihin.

[readmore from=”meksikon gp”]

Olosuhteet mietityttävät myös Red Bullin ja Toro Rosson konekumppania Hondaa, joka on erityisen huolissaan suorituskyvystään Meksikon radalla.

– Voimayksikön turbiinin on työskenneltävä kovempaa tarjotakseen saman verran tehoja kuin muilla radoilla. Siksi meidän on säädettävä voimayksikkömme asetuksia asian mukaisella tavalla, Tanabe taustoitti GP Blogille.

– Se fakta, että ilma on ohuempaa tarkoittaa myös sitä, että se jäähdyttää vähemmän tehokkaammin auton osia ja voimayksikköä. Se vaikuttaa myös aerodynamiikan tehokkuuteen. Autot säädetään korkean downforcen asetuksiin, Honda-jehu kertoi.