F1-tallissa puuhataan kuljettajavaihdosta – ensi kauden ehdokas saa auton loppukauden kaikissa harjoituksissa

© Kuva: Getty Images

Nicholas Latifi ajaa Williamsin toista autoa loppukauden kaikissa perjantain avausharjoituksissa, uutisoi motorsport-magazin. Kanadalaiselle autonsa joutuu luovuttamaan Robert Kubica.

Latifia on huhuttu tallin toiseksi kuljettajaksi läpi kauden. Formula 2 -sarjan mestaruudessa kiinni oleva kanadalainen tuo mukanaan talliin myös paksun rahanipun, joten tarjous on houkutteleva tulos- ja rahoitusvaikeuksista kärsivälle Williamsille.

Kubican ja tallin sukset ovat menneet kauden edetessä pahasti ristiin. Puolalainen ilmoitti jo hyvissä ajoin jättävänsä Williamsin kauden päätteeksi, minkä jälkeen hän on kritisoinut talliaan voimakkaasti.

LUE: Välirikko? Tästä tallinsa tempusta Robert Kubica kimmastui

LUE: F1-konkari tuohtui rankasti Williamsin toimista Japanissa – valotti skismaa tallin sisällä: ”Tänä aamuna ylitettiin tietyt rajat”

Mahdollisimman suuren ajomäärän antaminen Latifille kielii tallin halusta pestata mies riveihinsä George Russellin tallikaveriksi ensi kaudeksi. Latifi on esiintynyt tällä F1-kaudella jo Kanadan, Ranskan ja Belgian harjoituksissa.

LUE MYÖS: Sponsori jättämässä Williamsin? Yhtiö tapasi kilpailevan F1-tallin pomon

Lähde: motorsport-magazin


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!