F1-sarjan jumbotallin Williamsin ja Robert Kubican välillä kipinöi tällä hetkellä.

Uutisoimme aiemmin puolalaiskuljettajan kimmastuneista kommenteista talliaan kohtaan Japanin GP jälkimainingeissa. Kubica oli erittäin ärtynyt tallin tekemistä ”tietyistä päätöksistä” hänen autoaan koskien. Kubica ei kuitenkaan avannut asiaa sen enempää median kysyessä.

[readmore from=”japanin gp”]

Motorsport.com on kuitenkin selvittänyt asiaa. Sivuston tietojen mukaan Williams poisti sekä Kubican että tallikaveri George Russellin autoista tallin uuden etusiiven, joka toi tallin mukaan lisää suorituskykyä.

Talli on kommentoinut Kubican syytöksiä omalta osaltaan.

– Meillä ei missään vaiheessa ollutkaan tarkoitus ajattaa autojamme kilpailussa uudella siipimallillamme. Emme halunneet ottaa yhtäkään riskiä siiven hajoamisesta, talli tiedotti.

Williamsin ja Kubican suhde on jäätynyt viimeisten viikkojen aikana. Kubica ilmoitti jättävänsä tallin kauden jälkeen Singaporessa, Venäjällä tallin päätös vetää puolalainen kilpailusta osia säästääkseen nostatti puolestaan äläkän puolalaisen ja tämän sponsorin suunnalta.