Sebastian Vettelillä iskun paikka? Mies ollut Singaporen herra, Valtteri Bottaksella kurja tilasto

© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettelille viimeinen kalenterivuosi on ollut yhtä tuskaista taaperusta, mutta Ferrari-tähti on ollut tulevan viikonlopun kisa-areenalla aiemmin kovassa iskussa.

Nelinkertainen maailmanmestari on Singaporen GP:n pistekunkku. Neljästi keinovalaistuksessa kisattavan kilpailun voittoon ajanut saksalainen on napannut radalla kaikkiaan 176 MM-pistettä. Niin ikään neljä voittoa napannut Lewis Hamilton on yltänyt ”vain” 126 pisteeseen radalla.

Vettelin tulos on kova, kun huomioon ottaa esimerkiksi kauden 2017 kisan täydellisen mokan ja starttikolarin aiheuttamisen. LUE: Edelleen potuttaa: Tämä Sebastian Vettelin aivopieru tuhosi Kimi Räikkösen kisan ja saksalaisen MM-haaveet silmänräpäyksessä

Kimi Räikkönen on kisan historian kuudenneksi eniten pisteitä kerännyt kuljettaja. Kahdesti palkintojuhlallisuuksiinkin noussut Räikkönen on saanut kisasta kasaan 64 pistettä.

Valtteri Bottaksen saldo on lohduton. Kuusi yritystä ovat lihottaneet hänen pistepottiaan vain 37 MM-pisteellä. Näistä 27 pistettä ovat tulleet kahdella edellisellä kaudella. Tallikaveri-Hamiltonin saldo kahdesta edellisestä Singaporen osakilpailusta on täydet 50 pistettä.

Singaporen GP:n kisasivut – TV-lähetysajat, uutiset, tilastot, tulokset, historia


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.