Citroenin Sebastien Ogier kuroi Toyotan Ott Tänakin MM-johtoa kiinni reilusti Turkin MM-rallissa.

Lauantaina keskeyttänyt Tänak ei yltänyt pistesijoille, kun Ogier puolestaan ajoi koko rallin voittoon. Tänak onnistui kuitenkin pelastamaan itselleen Power Stagelta sunnuntaina viisi pistettä nopeimmalla ajallaan.

Ogier oli ennen Turkkia 40 pistettä virolaiskuljettajan perässä MM-sarjassa. Ranskalainen kavensi Tänakin johtoa 23 pisteellä. Ogier nappasi voitosta saadun 25 pisteen lisäksi kolme pistettä Power Stagelta.

Citroenin suomalaiskuljettaja Esapekka Lappi sijoittui Turkissa toiseksi. M-Sport Fordin Teemu Suninen taisteli palkintopallipaikasta vielä lauantain jälkeen, mutta putosi Hyundain Andreas Mikkelsenin tahdista sunnuntain aikana jääden neljänneksi.

Toyotan Jari-Matti Latvala sijoittui Turkissa kuudenneksi kirjaten itselleen kahdeksan MM-pistettä. Lisäksi Latvala sai kaksi pistettä Power Stagelta.

Rallikausi jatkuu Britanniassa lokakuun alussa. Kaikkiaan kautta on jäljellä kolme kilpailua.