McLaren-kuski ei huolestunut Renault’n tempusta Monzassa – ”En tiedä, mitä Carlokselle kävi”

© Kuva: Getty Images

McLarenin F1-kuski Lando Norris ei huolestunut päähaastajiensa Renault’n vahvasta esityksestä Italian kisaviikonloppuna. Brittipilotti uskoo voimasuhteiden tasaantuvan taas Singaporessa.

Vaikka Renault’n tavoitteena oli haastaa tänä vuonna jo sarjan kärkikolmikkoa, on se jäänyt siitä kauas.

Ranskalaisilla on ollut vaikeuksia hallita edes keskikastia, jonka herruuden otti kauden avauspuolikkaan mittaan nimiinsä McLaren.

Monzassa tallien väliset voimasuhteet vaikuttivat kääntyneen kuitenkin hetkeksi taas päälaelleen. Renault nappasi brittejä vahvemman tuloksen Carlos Sainzin teknisiä ongelmia lukuun ottamatta.

– En ole niinkään (huolissani). Se rata sopi heille toivottavasti enemmän kuin Singapore. He ovat aina olleet nopeita, mutta heillä on ollut yksi tai pari viikonloppua, jolloin he eivät ole vaikuttaneet lainkaan nopeilta. Hyvät pisteet heille, mutta meidän on varmistettava, että palaamme takaisin vahvoina, Norris linjasi Racefans-sivustolle.

– En tiedä, mitä Carlokselle tapahtui. En tiedä, missä asemassa hän oli ennen ongelmaansa. Yritämme kuitenkin palata hieman vahvempina Singaporessa, brittikuski pohdiskeli.

Lähde: Racefans


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.