Entinen tallikaveri povaa: Verstappenista ei välttämättä tule koskaan maailmanmestaria

© Kuva: Getty Images

McLarenin Carlos Sainz ei usko, että Formula 1:n tulevat maailmanmestaruudet tullaan ratkomaan vain Ferrarin Charles Leclercin ja Red Bullin Max Verstappenin välillä.

21-vuotiaat kuskit ovat F1:n kirkkaimpia tulevaisuuden tähtiä, jos eivät ole sitä jo nyt. Kaksikkoa on povattu kiivaisiin mestaruustaistoihin tulevaisuudessa, kun Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel lopettavat sarjassa.

– On aikaista olettaa, että se olisi Verstappenin ja Leclercin välillä. Tilanne Formula 1:ssä voi muuttua valtaisasti kaudella 2021, Verstappenin tallikaverina Toro Rossolla ajanut Sainz muistuttaa Motorsportille.

– Jos Verstappen menee oikeaan talliin oikeaan aikaan, hän voittaa useita maailmanmestaruuksia. Mutta jos ei, hän ei voita ainoatakaan mestaruutta, Sainz epäilee

Sainzin edustama McLaren on ottanut valtavia harppauksia kohti F1-sarjan kärkeä. Talli on noussut tämän kauden aikana keskikastin pohjalta parhaaksi talliksi kärkitallien takana.

– Toivottavasti McLaren pystyy rakentamaan auton, että Lando (Norris) ja minä voimme taistella heitä vastaan jonain päivänä.