Daniel Ricciardolta tiukka vaatimus Renault’lle F1-kauden loppupuoliskolle

© Kuva: Getty Images

F1-tähti Daniel Ricciardo odottaa talliltaan Renaul’lta merkittäviä teknisiä harppauksia kauden toisella puolikkaalla.

Formulavuoden puolessa välissä osa tallien kovimmista tavoitteista ja lupauksista alkaa jäädä usein lunastamatta.

Näin vaikuttaa käyneen ranskalaiselle autojätille Renault’lle, jota vasten realismi on iskenyt hyytävän kylmästi.

Tallin tähtäimessä oli ensinnäkin keskikastin hallinta ja toisekseen jopa kärkikolmikon hätyyttely. Kauden avauspuolikkaalla tulokset olivat kuitenkin aivan toista maata.

Renault’n pahimpiin sudenkuoppiin on kuulunut tänä vuonna autonsa tekniikan epäluotettavuus. Keskeytyksiä on sattunut jo useampi, eikä kilpuri tunnu kestävän koskaan tärkeimpinä hetkinä.

Talliin Red Bullin riveistä talvella hypännyt Ricciardo on pettynyt autoonsa. Australialainen odottaa työnantajaltaan mittavia päivityksiä ja kehitysaskelia syksylle.

– Tässä puolivälin kohdilla voin sanoa, että meidän on yllettävä parempaan. Odotan kehitystä. Toimme jo muutamia päivityksiä Ranskaan, mutta ne eivät olleet järin massiivisia. Odotan hieman enemmän seuraavasta erästä osia, formulatähti ärähti Racefans-sivustolle.

– Toivoin meidän pärjäävän paremmin. Tiesin kyllä sen, että vaikka haluaisimme olla huipulla tulisi se viemään hieman aikaa. Jos kuitenkin pysymme siinä, missä olemme kauden loppuun saakka on se heikommin kuin odotimme, Ricciardo korosti.