Michael Schumacherin Ferrari sai kyytiä, V10 lauloi kovaa ja korkealta – fiilistele vanhoja aikoja

© Kuva: Getty Images

Jos moottoriurheilun ystävät kaipaavat vanhoja hyviä aikoja takaisin, kannattaa suunnaksi ottaa Goodwoodin Festival of Speed -tapahtuma.

Viime viikonloppuna järjestetyssä tapahtumassa esiteltiin sadottain, jopa tuhansittain erilaisia kilpa-autoja laajalta aikajanalta. Näyttelyn ohella tapahtuman suolana on perinteinen ”rata-ajo”, jossa autot ajavat näytösluonteisesti tai tosissaan pisteestä A pisteeseen B. Ajalla ei ole suurta merkitystä, tarkoitus on viihdyttää yleisöä.

Oivia keinoja tähän ovat kuminpolttaminen ja donitsien pyörittäminen, mutta yksi erittäin tehokas keino on vain yksinkertaisesti huudattaa moottoria. Takavuosien äänimaisema saa kenen tahansa niskakarvat nousemaan pystyyn, joko nostalgiasta tai ihan vain desibeleistä.

Tämän vuoden tapahtumassa juhlistettiin näkyvästi F1-legenda Michael Schumacheria. Saksalaisen ajamat kilpa-autot eivät olleet pelkkiä näyttelyesineitä, vaan radalle päästettiin myös Schumin uran nopein menopeli, kauden 2004 Ferrari F2004.

Rallitähti Luis Perez-Companc antoi formulalle kyytiä sen ansaitsemalla arvokkuudella. Yleisö tykästyi auton esiintymiseen sekä paikan päällä että internetissä.

LUE MYÖS: Mick Schumacher ajaa jälleen näytösajon isänsä vanhalla F1-autolla – Schumin uran ylivoimaisin menopeli

Katso video alta tai tästä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.