F1-kuskit selittelivät erikoista sekaannusta – tämän vuoksi Max Verstappen rysäytti seinään

© Kuva: Getty Images

Max Verstappen selitti kolarinsa Kanadan GP:n harjoituksissa johtuneen kommunikaatiokatkoksesta tallitoverinsa kanssa.

Red Bullin hollantilaistähti ajoi talliparinsa Pierre Gaslyn kiinni Montrealin perjantain ensimmäisissä harjoituksissa ja täräytti heti perään autonsa radan seinämään.

Tilanne vaikutti TV-kuvissa varsin erikoiselta. Verstappenin mukaan kyse oli kuitenkin vain pienestä inhimillisestä virheestä Red Bullin tiimiradioviestinnässä.

– Saavuin viimeiseen shikaaniin ja Pierre oli edessäni. Hänelle sanottiin, että hänen on kiihdytettävä. En tiedä tarkalleen, mitä tapahtui, mutta jouduin shikaaniin tullessani hänen autonsa vanaveteen ja yliohjauduin seinää päin, hollantilainen avasi Racefansille.

– On harmi, että menetimme hieman ajoaikaa sen vuoksi. Kyytimme näytti aika hyvältä, Verstappen pahoitteli.

 

Tiimiradiossa kuultujen viestien perusteella kolari menee Red Bullin varikkomiehistön piikkiin. Gaslya varoitettiin Verstappenia vasta silloin, kun hän oli jo viimeisen mutkan jarrutusalueella.

– He kertoivat minulle siitä aika myöhässä. Olin jo valmistautumassa kierrokseeni Romain Grosjeanin takana. Kun he kertoivat minulle, olin alkanut jo painaa. Näin hänen (Verstappenin) olleen noin viisi sekuntia perässäni. He kertoivat minulle hänen osuneen seinään, mutta en nähnyt kunnolla mitä siinä tapahtui, ranskalaispilotti taustoitti.

Lähde: Racefans

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.