Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff saattaa olla Chase Careyn jatkaja Formula 1 -sarjan toimitusjohtajana kauden 2020 jälkeen, Racefans uutisoi.

Racefansin tietojen mukaan Wolffin sopimus Mercedeksen kanssa päättyy vuoteen 2020. Myös Carey on lopettamassa F1-sarjan toimitusjohtajana tuolloin, vaikka onkin ilmoittanut jatkavansa edelleen puheenjohtajana.

Racefans kertoo saaneensa sisäpiiritietoa Mercedekseltä siitä, että Wolff pohtii jo uusia haasteita uralleen.

Wolffin lähteminen Mercedekseltä ei ole epätodennäköistä, vaikka hän omistaakin 30 prosenttia tallista. Daimlerilla, joka omistaa Mercedeksen, on oikeus ostaa Wolffin osuus takaisin itselleen. Lisäksi Mercedeksen nykyinen toimitusjohtaja Dieter Zetsche on väistymässä tehtävästään tämän vuoden toukokuussa.

Zetschen paikan ottaa Mercedeksen johdossa ruotsalainen Ola Källenius. Wolffin ja Källeniuksen välit puolestaan eivät ole sisäpiiritietojen mukaan parhaat mahdolliset.

Nykyisen F1:n toimitusjohtajan Careyn sopimuksen piti loppua jo tähän kauteen, mutta hän suostui jatkamaan sitä vielä 12 kuukaudella. Tähän syynä olivat sarjan uudet säännöt, jotka astuvat voimaan ensi kauden jälkeen.