Mercedeksen tallipomo Toto Wolff on ollut muiden tapaan surun murtama Niki Laudan surullisen poismenon johdosta. Hopeanuolten johtaja koki menettäneensä enemmän kuin ystävän.

Lauda ja Wolff nousivat Mercedeksen johtoon 2013. Osaomistajiksi ryhtynyt kaksikko tuli hyvin toimeen keskenään, ja henkilökemia auttoi tallia kasvamaan F1-maailman jättiläiseksi sekä pysymään sellaisena.

Vaikka alkuviikosta menehtynyt Lauda oli ollut lähes vuoden poissa F1-varikoilta, oli Wolff silti tiiviisti tekemisissä hänen kanssaan. Wolff avasi Mercedeksen lehdistötilaisuudessa tuntojaan ystävänsä menettämisestä.

– Maailma ja F1 menetti suuren ikonin, mutta minä menetin hyvän ystäväni. Olen ollut kuin zombi viimeiset pari päivää. Henkilökohtaisesti vaikeinta minulle on, etten pysty enää tapaamaan häntä, lähettämään hänelle tekstiviestejä tai saamaan palautetta häneltä, selvästi liikuttunut Wolff sanaili lehdistötilaisuudessa.

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

@MercedesAMGF1
"Everyone will have their own way of mourning. Niki would have wanted us to concentrate on the race weekend and deliver on Sunday..." 💪