Karu arvio Mercedeksestä – kilpakumppanit vastaantulijoita joka osa-alueella

© Kuva: Getty Images

Mercedesten ylivoimaa radalla seurannut Red Bullin Max Verstappen kokee Hopeanuolen olevan tällä hetkellä aivan eri planeetalla muiden suhteen suorituskyvyltään.

Viisi kaksoisvoittoa viidestä kisasta napannut Mercedes on dominoinut sarjaa, muiden tallien taistellessa vain jäljelle jääneistä rippeistä. Espanjan GP:ssä Verstappen nousi toisen kerran tällä kaudella palkintopallille, mutta Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas olivat vauhdillisesti kaukana edellä.

SuomiF1 arvioi Espanjan GP:n topit ja flopit – Mercedes-kehuissa loppuvat sanat, Ferrarin peli on menetetty

Verstappen pisti merkille Mercedeksen W10-auton suorituskyvyn seuratessaan niitä kisan loppuhetkillä uusintastartin jälkeen. Tavallisesti Red Bullia on pidetty erinomaisena autona, mutta nyt Mercedes on onnistunut myös tällä osa-alueella erinomaisesti.

– Emme olleet parempia juuri minkäänlaisissa mutkissa. Ja en sano, että meillä olisi huono auto, koska se on todella hyvä. Tällä hetkellä Mercedes on vain parempi kaikentyyppisissä mutkissa, Verstappen analysoi lehdistötilaisuudessa.

Monaco on ollut perinteisesti vahva kisapaikka Red Bullille, mutta nyt Verstappen pelkää Hopeanuolen jatkavan dominointiaan sielläkin.

– Heidän suorituskykynsä hitaissa mutkissa oli erittäin vahvaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.