F1-kuski vähätteli tallipomon raivoa tallikaverin kanssa kolistelun jälkeen: ”Kuulostaa aina vihaiselta”

Formula 1: Kevin Magnussen, Haas
© Kuva: Getty Images

Haasin tanskalaiskuski Kevin Magnussenin mukaan Haasin tallipäällikkö Günther Steiner vaikutti ärtyisämmältä hänen ja Romain Grosjeanin välisen törmäyksen jälkeen Espanjan GP:ssä kuin mies oikeasti oli.

Magnussen puolusti Grosjeanin ohitusyritystä vastaan radan ykkösmutkassa, kun kisassa päästiin uudestaan liikkeelle turva-auton jälkeen. Haas-kuskien renkaat kolahtivat yhteen ja ranskalaiskuski Grosjean ajautui radalta ulos.

Tallipomo laittoi kolaroineet kuskinsa ruotuun: ”Sanoin, että en aio istua täällä puoleenyöhön”

Steiner ilmoitti tiukkaan sävyyn tiimiradiossa molemmille kuskeille, että heidän oli suunnattava kohti hänen toimistoaan kisan jälkeen.

– Mitään ongelmaa ei ole. Saimme seitsemän pistettä, mikä on eniten sitten Australian. Günther kuulostaa aina vihaiselta. Ihan sama, mitä hän sanoo. Vaikka hän toivottaisi hyvää syntymäpäivää, Magnussen vitsaili tilanteesta.

Grosjean putosi kisassa lopulta kymmenenneksi, vaikka ei menettänytkään törmäyksen aikana sijoituksia. Magnussenin mukaan tilanne näytti pahemmalta kuin se oli.

– Sen jälkeen kontaktia ei ollut enää. Se näytti pahalta, koska hän ajautui ulos radalta. Hän tuli kuitenkin radalle suoraan taakseni ja menetti sijoituksia vasta myöhemmin.

Lähde: crash.net


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.