Miamin GP:tä ei järjestetäkään katukisana. Hanketta vetävä yhdysvaltalaisryhmä haluaa Autosportin mukaan siirtää kilpailun NFL-seura Miami Dolphinsin kotistadionille.

Kesällä 2017 F1-omistaja Liberty Media aloitti suunnittelemaan kisan järjestämistä yhdessä Dolphinsin omistajan Stephen Rossin kanssa Miamin kaduille. Suunnitelmaa on jouduttu kuitenkin jatkuvasti lykätä.

Lykkäysten takana ovat olleet paikalliset yritykset ja asukkaat, jotka eivät halua kisaa kaupungin kaduille. Kaupungin päättäjät lykkäsivät päätöstä kisasta jälleen viime kuussa, mikä näyttäisi olleen viimeinen pisara Rossille ja Libertylle.

Ross ja hänen ryhmänsä on kääntänyt katseensa nyt Dolphinsin kotistadionille Hard Rock Stadiumille ja sen lähimaastoon. Dolphinsin varapuheenjohtaja Tom Garfinkel vahvisti asian.

– Haluamme tehdä jotain mahtavaa Miamille. Meillä on yli 250 aaria lääniä, joten järjestämällä F1-kisan Hard Rock Stadiumin läheisyydessä voimme luoda maailmanluokan moottoriurheiluradan, jota ei nykyinen infrastruktuuri estä, Garfinkel sanoi Autosportin mukaan.

– Haluamme lähteä mukaan vain, jos pystymme luomaan maailmanluokan kisan, loistavan fanikokemuksen ja tuomaan arvoa Miamille, Garfinkel jatkoi.