McLaren kutsuu munajahtiin – palkintona matka tallin upeisiin tehdastiloihin

© Kuva: Getty Images

Kaipaatko uutta tapaa juhlistaa pääsiäistä? McLarenilta löytyy ratkaisu.

Talli järjestää leikkimielisen kisan, jonka palkintona on upea mahdollisuus päästä vierailemaan tallin hulppeisiin tehdastiloihin Wokingissa. Kuka tahansa voi osallistua kisaan, jossa täytyy etsiä neljä pääsiäismunaa tallin kotisivuilta.

James Huntin, Ayrton Sennan, Mika Häkkisen ja Carlos Sainzin kypäröiden väriset munat on piilotettu pitkin tallin kotisivuja. Kaikki ne löytäneet ja asiasta tallille ilmoittautuneet ovat mukana arvonnassa, jossa palkintona on vierailulupa tallin päämajaan.

McLaren Technology Centerin nimellä kulkeva päämaja on F1-fanin aarreaitta. Tallin upea historia tulee hyvin esille käytäviä pitkin käveltäessä. Sennan, Häkkisen ja kumppaneiden vanhat kilpurit muistuttavat kaikkia siellä vierailevia, miksi McLaren on sarjan jättiläinen.