Hondan viime kauden kikkailulle tulossa stoppi – Red Bull -yhteistyölle lyödään painetta

© Kuva: Getty Images

Hondan kehitystyö voimanlähteidensä suhteen tulee hidastumaan Red Bullin F1-tallin toimintakulttuurin vuoksi, tallin entisellä kumppanilla Renaultilla uskotaan.

Honda toimi 2015-2017 McLarenin kumppanina, mutta yhteistyö ei kantanut hedelmää. Vaihdos viime kaudella Toro Rossolle osoitti lupaavia merkkiä, ja Red Bull päättikin vaihtaa Renaultin myllyt japanilaismerkin vastaaviin.

LIITY SUOMEN PARHAIMPAAN F1-FANIRYHMÄÄN FACEBOOKISSA

Renaultin leirissä Hondan uskotaan törmäävän vielä uudenlaisiin ongelmiin, sillä sarjan kärkitallina Red Bull odottaa tuloksia välittömästi. Hondalla oli vielä viime kaudella tekemistä sekä tehojen että luotettavuuden suhteen.

– Viime vuonna he pystyivät käyttämään niin montaa voimanlähdettä ja sen eri osia kuin heitä vain huvitti, mutta tänä vuonna tilanne Red Bullin kanssa on eri. Toro Rosson kohdalla kukaan ei nostanut sitä esille, Red Bullin kanssa kaikki, Renaultin tallipäällikkö Cyril Abiteboul toteaa motorsport.comille.

Viime vuonna Honda esitteli toistuvasti uusia päivityksiä moottorinsa suhteen. Tänä vuonna siihen ei kuitenkaan ole varaa, sillä rangaistuksia alkaa ropista jo kolmesta osan vaihdosta.

– Se rajaa kehittymismahdollisuuksia. Uskon Hondan olevan meille samanlaienn uhka kuin muutkin, mutta heidän tahtinsa tulee hiipumaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.