Ferrarin tuore simulaattorikuljettaja Pascal Wehrlein saattaa päästä kilpailemaan italialaisvalmistajan nimissä Le Mansin 24 tunnin ajossa sekä Indycar-kisoissa.

Toissa vuonna Sauberin F1-tallin riveissä ajanut saksalainen oli ajautua umpikujaan kuninkuusluokassa Mercedes-sopimuksensa vuoksi.

Saksalaistallin junioriohjelman kasvatti ei tahtonut löytää töitä sarjasta ennen kuin pääsi eroon kytköksistään Mercedeksen kanssa.

Wehrlein solmi vasta sopimuksen Ferrarille kehityskuskin tehtävästä. Tämän lisäksi nuorukainen ajaa tänä vuonna myös Formula E -sarjassa Mahindran tallissa.

Luvassa saattaisi kuitenkin olla lisääkin työtehtäviä, jos palaset loksahtavat kohdilleen.

Autosportin tietojen mukaan Ferrari harkitsee saksalaiskuskilleen paikkaa GTE-tallissaan vuoden 2019 Le Mansin kestävyyskisaa varten.

24-vuotias neuvottelee myös mahdollisista yksittäisistä Indycar-kisoista. Indianapolis 500:ssa Wehrleinia ei kuitenkaan nähdä, sillä kilpailu ajetaan samana viikonloppuna Berliinin Formula E -kierroksen kanssa.

 

Wehrlein on uusista työtilaisuuksista innoissaan. Kuskilupaus vahvisti neuvottelujen olevan käynnissä Ferrarin kanssa.

– Voisin aloittaa kahdessa muussakin kilpasarjassa. Yksi Euroopassa ja toinen Amerikassa. On totta, että keskustelemme siitä tällä hetkellä ja se voi tapahtua, Wehrlein kertoi Autosportille.

Lähde: Autosport