F1-asiantuntijalta karu arvio Ferrarista – pudotti pallon totaalisesti loppukaudesta

© Kuva: Getty Images

F1-asiantuntijan Martin Brundlen mielestä Ferrari kadotti punaisen langan viime kauden loppupuolella. Tallin sisäinen epäjärjestys oli omiaan johtamaan paitsi tallin ja Sebastian Vettelin mestaruusmahdollisuuksien menettämisiin, myös tallipomo Maurizio Arrivabenen lähtöpasseihin.

Arrivabene sai aiemmin tällä viikolla väistyä Mattia Binotton tieltä tallin johdossa. Autosport Show’ssa puhunut Brundle seurasi roolissaan Sky Sportsin asiantuntijakommentaattorina Ferrarin touhuja läheltä.

– Tarkkailin tallia, ja näin ettei kaikki ollut kohdillaan, Brundle toteaa.

– Otetaan esimerkiksi tilanne Hockenheimilla, jossa Vettel ajoi ulos kärkipaikalta, koska hänelle ei vaihdettu aiemmin sadekelin renkaita. Sitten oli myös Monzan kaltainen tilanne, jossa talli ei ajattanut Vetteliä Kimi Räikkösen edelle kisan startissa. Talli teki tiettyjä asioita, ja ne pudottivat sen mestaruustaistosta.

Brundle näkee johtajavaihdoksen ollen tallilta oikea ratkaisu. Arrivabene menetti brittikonkarin mukaan loppuvuodesta asemansa tallin johtajana kommenttiensa vuoksi, ja nyt Binotton täytyy koota jälleen joukot.

– Binottolla on hyvä maine teknisenä johtajana. Hän osaa motivoida ihmisiä. Mutta nyt hän kohtaa uudenlaiset haasteet. Hän on koko ajan parrasvaloissa, ja  hänen täytyy vastata hirveiden ihmisten, kuten minun, kysymyksiin toistuvasti. Hänen täytyy olla se, joka kertoo miksi asiat menivät hyvin ja miksi huonosti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.