Joulukalenterin tämänpäiväisess osassa päivitetään parin vuoden takaista suurlistausta kaikista sarjan maailmanmestareista. Onko Lewis Hamilton jo kaikkien aikojen paras?

Toimittajamme Juuso Taipale listasi vuonna 2016 kaikki sarjan 33 maailmanmestaruuteen yltänyttä kuljettajaa. Kolmeen osaan jaettu suurlistaus on säilynyt ajattomana tähän päivään. Sijat 23-33 voit lukea täältä ja 12-22 täältä.

Koska Hamilton on napsinut tuon listauksen jälkeen kaksi titteliä lisää, on syytä arvioida miehen asemaa kaikkien aikojen parhaita listattaessa. Siitä syystä sijat 1-11 julkaistaan uudistetussa järjestyksessä tässä jutussa. Nauttikaa!

Oheiseen listaan on upotettu lukuisia linkkejä artikkeleihin, henkilökuviin ja listan muihin kuljettajiin liittyviin uutisiin. Niistä F1-fani saa lisäsyvyyttä kuljettajista.

11. Mika Häkkinen

GP-startit: 165
Voitot: 20

Maailmanmestari 1998 & 1999

Suomalaisen formulakuumeen suurin ”syy”. Häkkisen taistelua altavastaajan asemasta sarjan hallitsijaksi seurattiin suomalaiskodeissa tunteella mukana eläen. Ja mikäpä oli seuratessa, edustihan Häkkinen suomalaista huippuosaamista parhaimmillaan.

Kun kaikki osui kohdilleen, oli Häkkinen lyömätön. Kahta upeaa maailmanmestaruutta seurasi vielä yksi upea kausi, mutta sitten suurin nälkä oli jo tyydytetty. Häkkinen ei kuitenkaan vetäytynyt F1-kilpailuista lyötynä miehenä, vaan hän pystyi jättämään estradit päätään ylpeästi pystyssä pidellen. Se jos mikä on suuren mestarin merkki.

Vaikka Martinlaakson suuren miehen ura terävimmällä huipulla oli verrattain lyhyt, takoi hän upeaa jälkeä jokaisella F1-kaudellaan. Hän on myös ainoa kuljettaja, jota Michael Schumacher on koskaan pelännyt. Se lienee suosionosoituksista kaikista kunnioitettavin.

10. Fernando Alonso

GP-startit: 312
Voitot: 32

Maailmanmestari 2005 & 2006

Alonson todelliset taidot on helppo unohtaa McLaren-vuosien seurauksena. Kyseessä on kuitenkin sukupolvensa yksi parhaimmista, ellei jopa paras kuljettaja.

Mysteeri nimeltä Fernando Alonso: Ei niin hyvä kuin kehutaan, ei niin hirvittävä kuin haukutaan – mikä mies lopulta on?

Alonson rattimiehen taidot ovat kiistattomat, mutta miehen suurin heikkous on myös syy, miksi hänellä on taskussaan vain kaksi titteliä. Mies osaa paremmin polttaa kuin rakentaa siltoja, ja äkkipikaisuuden voidaan katsoa ryöstäneen häneltä ainakin pari lisämestaruutta.

Fernando Alonso jättimäisen skandaalin arkkitehti – tästä tarinasta ei uskomattomia tarinankäänteitä puutu!

Alonsoa rakastetaan vihata Suomessa, mutta kun häntä tarkastellaan kylmänviileän analyyttisesti, ei hänestä voi olla kuin yhtä mieltä: huippuluokan tekijä.

9. Niki Lauda

GP-startit: 171
Voitot: 25

Maailmanmestari 1975, 1977 & 1984

Mies, joka pystyy kohtaamaan itse kuoleman silmästä silmään ja voittamaan sen, ansaitsee automaattisesti kunnioitusta. Mutta Laudan asenne onnettomuuteensa ja sen vaikutuksesta hänen ajamiseensa nostavat miehen arvostusta entisestään.

Lauda oli aikakautensa paras kuljettaja. Hän osasi käyttää ajaessaan päätään, niin kuin kaikki tällä listalla korkealle sijoittuvat mestarismiehet. Ja olihan hän käsittämättömän nopeakin.

Vaikka Rush onkin jokaiselle F1-fanille pakkokatselmus, kannattaa sen Laudasta esittämään kuvaan suhtautua hieman varauksella. Vaikka Lauda esitetäänkin elokuvassa totuudenmukaisesti teknisenä ja analyyttisena nerona, ei hän ihan niin kuiva tyyppi kuitenkaan ollut.

8. Jack Brabham

GP-startit: 123
Voitot: 14

Maailmanmestari 1959, 1960 & 1966

Brabham on edelleen F1-historian ainoa kuljettaja, joka on ajanut maailmanmestariksi omaa nimeään kantavalla autolla. Brabham oli uranuurtaja ja arvostettu oman aikakautensa rattisankari.

Jack Brabhamin, Australian suurimman F1-tähden ura sisälsi joukon uskomattomia tarinoita: ”Oman aikansa Kimi Räikkönen”

Häntä kehuttiin älykkääksi sekä kalustoaan että kilpailijoitaan kohtaan. Brabham ei sortunut radalla likaisiin temppuihin, eikä hänen suustaan kuultu jupinaa varikollakaan. Brabham oli tunnettu tuppisuu, suorastaan oman aikansa Kimi Räikkönen.

Mutta kaiken sen, mitä hän jätti sanomatta, osoitti hän teoillaan kilparadoilla. Pari vuotta sitten menehtynyt australialainen on yksi formula ykkösten historian suurimmista.

7. Alain Prost

GP-startit: 199
Voitot: 51

Maailmanmestari 1985, 1986, 1989 & 1993

Professori muodosti koko F1-historian värikkäimmän kuljettajataiston toisen osapuolen. Hän edusti tässä taistossa kylmänviileää järkeä, jolle löytyi myös käyttöä pitkissä taisteluissa.

Nämä kaksi Sennan ja Prostin ikimuistoista kolaria tekivät F1:stä supersuositun – tulehtunut mätäpaise poksahti kahdesti

Prost muistetaan edelleen nimenomaan laskelmoivana rattiveikkona, vaikka todellisuudessa hänkin oli pirun nopea sellainen. Hänestä löytyivät kaikki ne ominaisuudet, joista rakentuu mahtava ja menestyvä F1-kuljettaja. Tilastot osoittavat hänen myös kyenneen ulosmittaamaan potentiaalinsa.

6. Jackie Stewart

GP-startit: 99
Voitot: 27

Maailmanmestari 1969, 1971 & 1973

Ei lainkaan hassummin lukihäiriöiseltä koulupudokkaalta, jolle opettajat ennustivat synkkää tulevaisuutta. Sympaattinen skotti sai lopussa makeimmat naurut ajamalla itsensä F1-legendaksi.

Stewart tajusi ensimmäisten kuljettajien joukossa formulamaailmassa piilevän bisneksen. Hän tienasi ensimmäisenä miljoona dollaria kaudesta, ja jo ajouran aikana solmitut yhteistyökumppanisopimukset ovat taanneet mukavat tulot yhä tähän päivään.

Stewartin tilastot voisivat olla vieläkin kovemmat, mutta hän osoitti myös suuruutensa vetäytymällä pois sarjasta ollessaan yhä voimiensa tunnossa. Uutterasti ja peräänantamattomasti sarjan turvallisuuden parantamisen puolesta taistellut skotti sai todistaa liian monen kollegan menehtyvän turhaan. Nykykuljettjat ovat paljosta velkaa hänelle, monet jopa henkensä.

5. Jim Clark

GP-startit: 72
Voitot: 25

Maailmanmestari 1963 & 1965

Monien mielestä kaikkien aikojen paras F1-kuljettaja, ja se kertoo jo paljon. Clark asetti oman aikakautensa huipputason, johon muita verrattiin vuosikymmeniä.

Suuri, monien unohtama mestari: ”Kaikkien aikojen paras F1-autoon koskenut kuljettaja

Mikäli Clark vain kuulisi Hamiltonin itkun tämän vuoden mestaruuden menettämisestä tekniikkamurheisiin, kääntyisi hän varmasti haudassaan. Jos Clarkin Lotus olisi pysynyt kasassa edes hieman paremmin, puhuisimme hänestä ainakin nelinkertaisena maailmanmestarina. Clark suhtautui kuitenkin katkeriin takaiskuihin suuren mestarin tapaan, tyynesti.

Clarkin traagisesti päättyneestä urasta kertoo jotakin hänen käsittämätön voitto- ja paaluprosenttinsa. Voitto irtosi joka kolmannesta ja paalu lähes joka toisesta F1-osakilpailusta! Ja tämä ajanjaksolla, jolloin lähtöruudukko koostui tasaväkisistä autoista ja huippuluokan kilpakuljettajista.

4. Lewis Hamilton

GP-startit: 229
Voitot: 73

Maailmanmestari 2008, 2014, 2015, 2017 & 2018

Kaksi viimeistä vuotta ovat nostaneet Hamiltonin osakkeita kaikkien aikojen parhaita listattaessa. Soraääniä kuuluu edelleen, mutta britin huipputason suorittaminen hiljentää kovimmatkin kriitikot.

On totta, että Hamilton on saanut ajaa koko uransa huipputalleissa. McLaren ja Mercedes ovat pystyneet tarjoamaan hänelle joka vuosi voittoon kykenevän kaluston, joten parista huonommasta ajanjaksosta huolimatta Hamilton ei ole koskaan joutunut kärsimään menestyksestä kuivasta kaudesta.

Mutta onko se Hamiltonilta jotenkin pois? Hän on aina ollut raa’assa nopeudessa mitattuna huikea, kenties kaikkien aikojen paras. Mitä muuta kuin jatkuvaa shampanjanruiskuttelua häneltä voisikaan odottaa nyt, kun alla on Mercedeksen huippuunsa viritetty F1-luomus?

3. Ayrton Senna

GP-startit: 161
Voitot: 41

Maailmanmestari 1988, 1990 & 1991

Mitä? Senna vasta kolmantena? Kyllä, tällä kertaa historian suurin F1-sankari joutuu tunnustamaan kaksi legendaa paremmakseen.

Senna, jonka menehtyminen teki hänestä itse asiassa kuolemattoman, nauttii sellaisesta arvostuksesta, että välillä se jopa sokaisee peittämään kaiken muun hänen ympäriltään.

Kyllä, Senna oli rattitaituri, ilmiömäisen nopea virtuoosi, joka sai autostaan aina kaiken irti taikoen samalla muutamia sarjan ikimuistoisimpia suorituksia.

Hän oli kuitenkin myös periksiantamaton kuljettaja, joka ei ollut tekemässä radalla ystäviä. Hän oli selityksen velkaa vain Kaikkivaltiaalle, johon hän myös syvästi uskoi ja turvasi. Sen saivat kokea karvaasti lukuisat kilpakumppanit Sennan voimien tunnossa.

Suuri sydän sai hänet myös kuitenkin toimimaan pyhimyksen tavoin kilparatojen ulkopuolella. Hän oli suurista suurin, monien palvoma sankari. Ja ansaitusti.

2. Michael Schumacher

GP-startit: 307
Voitot: 91

Maailmanmestari 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 & 2004

Moni käyttää yhtä väsynyttä argumenttia teilatessaan Schumacherin hurjat, periaatteessa rikkomattomiksi asetetut ennätykset: hän sai huippuvuosinaan Ferrarilla alleen vain häntä varten kehitetyn auton, ja koko tiimi teki töitä vain hänen menestyksensä eteen.

Tähän voi aina heittää vasta-argumentin: eikö sekin ole suuruutta, että joku kuljettaja on saavuttanut tuollaisen aseman?

Schumacher oli radalla oman aikakautensa paras, mutta hän sai nauttia myös kaikkien aikojen parhaimman tallin huippuunsa viritetyn kilpakoneiston hedelmistä. Ja tätä ei luotu sattumalta tai saksalaisesta riippumatta, vaan seitsenkertainen mestari oli tärkeässä osassa punaista ylivoimaa luotaessa.

Schumacher on ansainnut kaiken menestyksensä itse. Hän oli paras kuljettaja, mutta myös paras talliaan ymmärtävä ja rakentanut kuljettaja.

1. Juan Manuel Fangio

GP-startit: 51
Voitot: 24

Maailmanmestari 1951, 1954, 1955, 1956 & 1957

Suuri argentiinalainen voitti lähes puolet ajamistaan kilpailuista. Hän ajoi maailmanmestariksi peräti neljän eri tallin kalustolla. Ja hän säilyi hengissä yhdestä F1-historian vaarallisimmista aikakausista.

”Kaikkien aikojen takaa-ajo” Vanha mestari kohosi vielä kerran näyttämään voimansa – kierroksessa eroa kiinni 11 sekuntia

Fangio jää usein Sennan, Schumacherin ja kumppaneiden varjoon suurinta F1-kuljettajaa etsittäessä, mutta monet lajista hyvin perillä olevat nostavat hänet toistuvasti esille parhaimmasta kuljettajasta puhuttaessa.

Fangio täytti kaikki aiemmin esitellyt hyvän kuljettajan tuntomerkit. Hän oli nopea ja älykäs, reilu mutta myös määrätietoinen. Hän pystyi voittamaan kilpailuja useilla erilaisilla tavoilla. Esimerkiksi hänen vuoden 1957 Saksan GP:n voittoaan pidetään yhtenä sarjan historian upeimmista taidonnäytteistä. Suosittelemme tutustumaan.

Ottaen huomioon kaikki muuttujat, on Juan Manuel Fangio kaikkien aikojen paras formula ykkösten maailmanmestaruuden napannut kuljettaja.