Mercedes-pomo huolissaan F1-sääntöjen muutoksista – ”Jopa Williams uhkaa nyt meitä”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan käytännössä kaikki tallit voivat olla mukana F1-sarjan mestaruustaistossa, jos uusista aerodynamiikkasäännöistä löydetään porsaanreikä.

Jo viidennen perättäisen merkkimestaruutensa tänä vuonna voittanut tallijehu on löytänyt uuden huolenaiheen tulevaa kautta odotellessa.

F1:n aerodynamiikkasääntöjä laitettiin uusiksi ensi vuodeksi. Takasiipiä ja pohjalevyjä muutettiin siten, että autot tuottavat aiempaa vähemmän downforcea.

Uudistuksen on tarkoitus helpottaa ja lisätä ohituksia kisoissa. Mercedes-pomon mukaan kuninkuusluokan voimasuhteetkin voivat mennä uusiksi, jos jotkut tallit keksivät jonkin nerokkaan porsaanreiän säännöistä.

– Sääntömuutosten myötä kaikki on mahdollista. Otamme nyt kaikki vakavasti, vaikka Ferrari olisikin tullut tänä vuonna toiseksi ja Williams 10. sijalle. Kaikki heistä voisivat yllättää ensi vuonna autolla, joka päihittää meidät suorituskyvyllään, Wolff taivasteli Autosportille.

– Kunniotamme kaikkia näitä talleja ja heidän panostaan kehitystyöhön. Näemme heidät kaikki haastajina, tallijehu vakuutti.

Lähde: Autosport

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.