Kimi Räikkösen ja Ferrari-insinöörin tuskastuttava keskustelu ehdolla vuoden parhaaksi – äänestys Fernando Alonson kivahdusta vastaan

© Kuva: Getty Images

F1-sarja etsii talvitauolla päättyneen kauden parasta tiimiradioviestiä. Välierissä vastakkain on asetettu Kimi Räikkösen ja Fernando Alonson sanailut.

Molempien F1-veteraanien viestit kuultiin Unkarin GP -viikonlopun yhteydessä. Räikkösen tapauksessa tarjolla on tragikomiikkaa, kun suomalainen yrittää saada talliltaan selvyyttä juomapullonsa kohtalosta.

Räikköstä kiinnosti tietää, onko pullo auki, jotta sen sisältö ei valuisi epämiellyttävällä tavalla väärään aikaan väärään paikkaan. Kisainsinööri toisti jatkuvasti, ettei talli Räikkösellä ole juomamahdollisuutta. Suomalaisen turhautumisen voi aistia.

Alonson tapauksessa kyse on espanjalaisen turhautumisesta sekä märkiin olosuhteisiin että McLarenin suorituskykyyn. Alonsolta kysyttiin, haluaako hän ajaa mielummin välikelin tai täyden sadekelin renkailla.

– En minä tiedä. Päätä itse. Näissä olosuhteissa olisimme samalla sijalla, vaikka olisimme rakettilaiva, Alonso kivahti värikkäästi.

Kahden tiimiradioviestin paremmuudesta voi äänestää F1-sarjan Twitter-tilillä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.