Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabenen mukaan hänellä ja teknisellä johtajalla Mattia Binottolla ei ole minkäänlaisia keskinäisiä ongelmia. Tallipomon mielestä ajojahti tallia kohtaan menee paikoin.

Tallin jätyä Mercedeksen jalkoihin sekä kuljettajien että valmistajien MM-sarjassa on mediassa alettu etsimään syyllisiä sarjan mahtitallin voitottomuuteen. Tapetille on noussut tasaisesti väite Arrivabenen ja Binotton välirikosta ja sisäisestä valtataistelusta.

Binotto on ollut yksi teknisistä pääarkkitehdeistä Ferrarin nousussa takaisin sarjan huipulle viimeisten parin kauden aikana. Arrivabene on puolestaan johtanut tallia kaudesta 2015.

Arrivabene kommentoi hänen ja Binotton välejä medialle Monzassa viikonloppuna.

– Tehdään tämä asia heti selväksi. Huhut Mattiaa koskien ovat valeuutisia, ja niillä yritetään vain horjuttaa tallin vakautta, Arrivabene totesi Autosportille.

Kaikki on Arrivabenen mukaan kunnossa, eikä hän uhraa ylimääräistä aikaa asialle.

– Tämä on yritys luoda ongelmia sinne, missä meillä ei ole sellaisia. En halua puhua tästä valheellisesta asiasta enempää. Vastaavia tilanteita on kuultu läpi kauden, milloin kuljettajien väleistä, milloin mekaanikoiden, milloin insinöörien.

Omaa asemaansa tallipäällikkönä Arrivabene ei myöskään mieti liikaa.

– Asemastani teidän täytyy kysyä pääjohtaja Louis Camillerilta.