McLaren-kuskin pelastusrengas tyhjeni – kilpaileva talli kiisti sopimusaikeet

© Kuva: Getty Images

F1-ajopaikkansa suhteen epävarmoja aikoja elävä Stoffel Vandoorne ei ole Sauberin hankintalistalla, kertoo tallipomo Frederic Vasseur.

Tällä kaudella pahasti alisuorittanut Vandoorne on vaarassa menettää paikkansa McLarenilla, sillä Carlos Sainzin rinnalle on tyrkyllä monta kuljettajaa hänen tilalleen. Tämä on pakottanut miehen managereineen kartoittamaan myös muita ajopaikkoja.

Yksi vaihtoehto voisi olla Sauber, jonka tallipomo Vasseur toimi hänen tallipäällikkönään mestaruuteen päättyneen GP2-kauden aikana 2015.

Motorspot.com tiedusteli asiaa Vasseurilta. Hän paljasti Vandoornen tien olevan tukossa tallin omien kuljettajasopimusten myötä.

– Hän ei ole keskusteluissa. Nyt kuskimarkkinat käyvät kuumina, joten päätöksiä voi tapahtua nopeastikin. Meidän täytyy seurata tilannetta rauhassa.

Sauberin toinen paikka on korvamerkitty Ferrarin juniorikuljettajalle Alfa Romeo -kytköksen vuoksi. Mikäli Charles Leclerc vaihtaa maisemaa, nousee Antonio Giovinazzi hänen tilalleen.

Toista paikkaa on miehittänyt kaudesta 2015 Marcus Ericsson, jolla on takanaan tallista osan omistava liikemiesryhmä. Tämä yhdistettynä ruotsalaisen viime kisojen oivaan vireeseen on varmistamassa hänen jatkonsa tallissa myös ensi kaudeksi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!