Lewis Hamilton harmitteli Vettelin ylivoimaa Belgiassa – epäili Ferrarilta löytyvän ”kikkoja” autostaan

© Kuva: Getty Images

Hallitseva F1:n maailmanmestari Lewis Hamilton myönsi suoraan Belgian GP:n jälkeen, ettei hänellä ollut toivoa haastaa kilpailun voittaneen Ferrarin Sebastian Vettelin vauhtia.

Vettelin vauhti suorilla oli heti kilpailun alusta alkaen äärimmäisen vahvaa. Saksalainen sujahti Mercedes-tähdestä ohi kuin vettä valaen kisan alkupuolella, eikä antanut Hamiltonille ainuttakaan tilaisuutta haastaa ohituksesta.

Brittitähti taisteli Vettelin kanssa käytännössä koko kilpailun ajan kärkisijasta, mutta joutui lopulta luovuttamaan jäätyään selvästi saksalaistähden väkevän vauhdista.

Hamilton tyytyi kruisailemaan kisan loppupuolella säästelleen autoa. Vaikka Ferrarin vauhti olikin jälleen ylivoimaisen väkevää, ei brittimestari ole valmis luovuttamaan mestaruustaistossa.

– Tein kaiken, minkä pystyin, mutta hän ajoi ohitseni kuin en olisi edes ollut siinä. Meidän on jatkettava puskemista, jotta saamme heidät kiinni, Hamilton sanoi kilpailun jälkeisessä haastattelussa.

Ajettuaan maaliin Hamilton nousi autostaan ja käveli katselemaan päävastuksensa Vettelin autoa. Brittipilotti näytti tutkivan autoa pitkään ja pohdiskelevin elein.

Kisan jälkeen Hamilton epäili Ferrarin onnistuneen kehittämään autonsa suorituskykyä jollain tavalla, jota Mercedes ei vielä ymmärrä.

– Ferrarilla on muutama kikka autonsa sisällä, Hamilton väitti F1:n haastattelussa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!